Manipularea TV

Toti vorbesc despre manipularea mass-media. Este ca o ceaţa de mister de care ne temem toti: suntem maniPULATI ! Ei bine, da. Este evident. De la tendinţele toamna-iarna, pana la ce crema de hemoroizi foloseste Paris Hilton, toate rahaturile astea va sunt bagate pe gat si le respectati mai mult ca pasajele din biblie, sub stindardul MODEI. Nu esti la moda, esti un cacat sclav manipulat. Bine, asta e alta discutie care merita un post separat.

Si acum, un fapt concret despre manipularea presei, faca-se voia ei, cea de-a patra putere in stat.

Ce ziceau in presa? Euro creste, situatie catastrofala !!! Va ajunge euro la 5 lei !!! Atotstiutorul Mircea Badea declama: „ascultati la mine ce va spun, va ajunge euro 7 lei, veti vedea voi.” Ce fac romanii? Schimba toti banii in valuta, de lei nici nu vor sa auda cand e vorba de economii.

In realitate se stie ca euro creste inainte de sarbatori, atunci cand vin toti in tara, si scade treptat in perioada ce urmeaza. Bineinteles cu ochii beliţi in atotstiutorul ecran, ne speriem de ce ni se prevesteste, pastram valuta, care treptat se devalorizeaza pana in primavara. O persoana desteapta, cu 2000 de euro schimbati in decembrie 2009 in lei si reschimbati in martie 2010 in euro, ar fi castigat 195 de euro. Si asta doar cu 2 drumuri la banca. Cat o dobanda pentru acelasi depozit pe un an de zile.

Cica nu e bine sa te uiti la televizor ca nu stiu ce radiatii emana. Eu zic ca emana cacatul pe care noi il mancam voluntar.

Reclame

Un gând despre “Manipularea TV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s