Fantome la biliard

O ora a trecut de miezul noptii, prilej in care poti vedea fantomele unor tineri, acum imbatraniti, cu cearcane si burta, tricouri sterse, obositi, plictisiti. Se duc sa-si ia portia de iluzie la 50 de ml, care nu vine gratis, facand sa rasara o bacnota de 50 de lei pentru care au muncit ca sclavii si al carei scop este sa cumpere cei cativa centilitrii de iluzie, tocmai pentru a-i face sa uite ca au fost robi pt bacnota aia.

Aia care serveste e plictisita de aceleasi gesturi, aceleasi reactii de razvratire atunci cand nu intra bila in gaura, aceleasi bucurii inutile si aceeasi rivalitate infantila intre jucatorii de biliard. Daca mai sta mult acolo se sufoca si moare. Dar fantomele ii vor raul, se pare, ele continua seara de seara sa vina, cu ochii obositi, sperand sa intinereasca facand ceea ce faceau odata de demult, cand erau mai tineri, in aceleasi locuri obosite. Cand e vorba de timp liber sunt programati sa vina la biliard pt ca altceva nu stiu sa faca. Aia care serveste va muri !

Cei cu adevarat tineri se afla acum in locuri pline de viata si energie, stralucind in grupuri, nefiind constienti ca in vreun local obosit, la acea ora, bantuie fantome care se tin cu dintii de un stil de viata nocturn, de mult incheiat pt ei. In loc sa ma duc direct acasa, cine dracu m-a pus sa ma duc la biliard?

Anunțuri

Un gând despre “Fantome la biliard

  1. …frate…suntem deprimati destul si stim despre destui si destule povesti..nu mai intoarce si tu cutzitu-n rana..:) pace tzie!:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s