Spovedania

Nu fac referire la cea de la biserica. Este vorba de acea spovedanie care are loc ca un efect secundar monstruos la o intalnire. Prietenii buni sunt cei care iti asculta problemele, dar unii din lipsa de prieteni buni, fac greseala sa se spovedeasca atunci cand NU ESTE CAZUL.

Avantajul de a avea multe amice este faptul ca inveti unde gresesc baietii la intalniri si nu numai. Nu odata am auzit ca pe tipa a luat-o somnul ascultand povestile interminabile ale tipului despre masini si fotbal. Sau ca, din politete, a facut greseala sa asculte problemele de familie de care acesta se plangea, ca si cum situatia ar fi induiosat-o pe tipa la prima intalnire si el ar fi crescut in ochii ei.

Mai sunt tipe carora le place sa folosesca foarte mult pronumele EU. E ca si cum ar veni la un interviu si ar trebui sa te dea pe spate cu drama personala. Nu le suport pe alea care incep sa trancane despre fosti. Eu le-o tai scurt cu o gluma sau pur si simplu schimb brusc subiectul cu nesimtirea pe care o merita. Daca iesi cu un tip, iesi pt ca vrei sa cunosti o persoana noua, nu ca sa retraiesti amintiri povestind niste chestii a caror finalitate te-a determinat de la bun inceput sa iesi la intalniri. Are probleme in familie si nu te intereseaza? Nu, nu esti insensibil/a. Deobicei nu luam rolul lui Iisus ca sa ne pese de toti straini. Daca ajung sa te cunosc si sa-mi pese de tine, atunci o sa-mi pese si de problemele tale.

Dar pana acolo e cale lunga. Pana atunci, daca persoana cu care iesi te confunda cu preotul, dai EJECT.

Anunțuri

3 gânduri despre “Spovedania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s