Sinceritatea in exprimarea femeii

Din start nu am de gand sa tin o prelegere sau sa imi fac lucrarea de dizertatie pe aceasta tema, folosint detaliile de rigoare. Este o observatie gen scurt/2, care isi are sorgintea in vizita unui blog al unei tipei pe care se intampla sa o cunosc.

O femeie mereu va folosi metafore pt nazuintele sau deopotriva suferintele ei. Un „m-as fute cu X pt ca e pasional, dar nu ma baga in seama, asftel incat va trebui sa ma multumesc cu Y care este mediocru este tradus printr-o pleiada de figuri de stil, demne de un roman siropos. Acelasi talent literar il are o femeie chiar si atunci cand iti vorbeste in fata, cu singura exceptie ca se balbaie de data aceasta.

Caracterul submisiv al femeii o inhiba pe aceasta de a spune pe fata anumite lucruri si o determina sa se ascunda dupa epitete ieftine, imprumutate probabil din divertismentul frivol. O singura amica a avut „sange” sa fie sincera vis-a-vis de cum priveste ea actiunile sale, transanta, a taiat in os, a fost delicioasa. Si am mai cunoscut o persoana care a fost sincera prin naivitatea sa si puritatea copilariei sale.

In rest, minciunele si ocolisuri, nerelevante in fapt, dar care ucid ceea ce e mai de pret: sinceritatea. Femeia, cea care tine mereu la prestigiul ei, isi prostitueaza sinceritatea pt un strop de imagine. Cand vorbesti cu o femeie, va trebui sa te inveti sa vorbesti o a 2-a limba.

Anunțuri

12 gânduri despre “Sinceritatea in exprimarea femeii

  1. Wtf? Asta e ca cercul prieteniei…odata intrat nu mai ai nici o sansa sa duci pionierul la ecluza si de aia tre’ sa fii mai badaran. Ca asta e realitatea. Asta le place lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s