Primavara, martisoare, ghiocei si … frig.

Am vrut sa scriu un articol despre diferenta dintre interactiunea virtuala si cea reala intre doua persoane. Si mi s-a zis „De ce scrii despre asta, s-a tot scris. Scrie si tu ca a venit primavara si  despre floooori si ghioceeeeei.” Si am zis: de ce nu? Odata pe an e 1 martie. Let’s give it a shot. Si am lasat articolul initial pe draft. Poate sa mai astepte. 😀

Iti zice cineva entuziasmat, de preferat vreun copchil naiv cu mintea fragila: „E primavaraaaaa !” Si te uiti pe geam si vezi zapada, turturi si ca ninge marunt. Te mai uiti cateva clipe la cei zgribuliti de frig cu glugi in cap si te intorci si raspunzi cu un „Mda !” Dragilor, se pare ca Primavara a intarziat, iar voi va bucurati asa cum se bucura un indragostit in ploaie cu floarea in mana care tresare la fiecare persoana care trece pe langa el. In final Primavara va sosi asa cum va sosi si iubita amorezului, insa pana atunci prefer sa nu ma agit. Bocancii raman pe coridor, iar hainele groase isi ocupa locul de onoare pe cuier. Inca e iarna !

Cat despre martisoare prefer sa nu zic prea multe, intrucat s-ar porni o discutie asemanatoare cu cea de Valentine’s day. Tarabe, vanzatori ambulanti, profit si obligatie. Fetele se asteapta sa primeasca martisoare, baietii simt datoria de a oferi martisoare, vanzatorii traiesc bucuria de a vinde martisoare.

Update: Acum am venit de afara si sunt inghetat bocna. Frig ! Orice, numai primavara nu este afara. De asemenea, legat de martisor, de la o amica foarte sincera:

X: nu-mi trebuie martisoare cadouri bla bla
X: dar poate am si eu noroc de sex

 


Anunțuri

10 gânduri despre “Primavara, martisoare, ghiocei si … frig.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s