Lumea pasilor repezi

O lume grabita, cu pasi repezi. Oameni care parca o iau la fuga. Le fac picioarele ca la pechinezi, mai ca se ridica praful in urma lor. Se uita in jur fugitiv, oferind acel 2% de atentie numai obstacolelor, evitand astfel sa se izbeasca de un zid sau sa cada intr-un canal.

Mereu cu mintea in alta parte, cu gandul la un scop indepartat, comunica cu cei de langa in graba si aproape gafaind. Afacerile, problemele, discutiile sunt rezolvate pe fuga, acestea isi gasesc finalul doar intr-o cafenea, intr-un birou sau la o masa. Niciodata afara. Afara e loc pt fugit.

Cand ne plimbam? Cu cine ne plimbam? Cu pasi lenti, relaxati, mergand fara destinatie, sau daca totusi este una, aceasta este doar un reper marunt si nu un obiectiv urgent. Cu cine te plimbi? Asta e intrebarea pe care mi-am pus-o si eu si am realizat ca am facut-o numai cu persoanele foarte apropiate. Cu prieteni foarte buni, cu iubitele si cu familia cand eram mic. Puteti zari oameni plimbandu-se. Asta doar daca reusiti sa strabateti cu privirea printre pasii repezi ce apasa strazile, sa strapungeti aglomeratia si sa gasiti calmul in mersul unui cuplu sau a unor prieteni buni.

Reclame

3 gânduri despre “Lumea pasilor repezi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s