Cele doua forte care mobilizeaza barbatul.

Sexul.Un barbat intotdeauna a fost motivat de puterea sexului. Femeia este vointa ce ii curge prin vene si ii aprinde inima. Pentru ea barbatul a se straduieste. Casa, avere, masina, faima, toate acestea sunt pentru a atrage femeia. Cui altcuiva sa arate toate astea, daca nu femeii? Sa fie cat mai multe si cat mai diverse, caci puterea sexului este nemarginita.

Puterea. Daca barbatul a ajuns sa se desfete din izvorul nesecat al sexului, va intampina o sete care nu se va stinge numai cu femei. Este o sete mai puternica. Setea de putere. Nevoia de a subjuga pe altii, nevoia de a-i vedea pe altii ingenunchiati in fata lui.

Puterea aduce cu sine femeia, creandu-se astfel un cerc vicios. Mai multa putere, mai multe femei. Satul de femei, mai multa putere. Care aduce cu sine si mai multe femei. Daca nu creste numarul, atunci calitatea. Exemple? Berlusconi, un om puternic, de varsta lui taica-tu, umbla cu tipe pe care tu doar visezi sa le ai. Irinel, batran ca un bunic, totusi un om puternic, a avut femei mai bune decat vei avea tu.

Sa coboram standardele si sa revenim printre muritorii de rand. De ce te imbraci bine? De ce iti faci freza? De ce te aranjezi? Ce te motiveaza? Sexul ! De ce vrei sa ai o functie? De ce vrei sa fii cunoscut? De ce te straduiesti sa faci impresie buna in societate? Puterea !

Anunțuri

13 gânduri despre “Cele doua forte care mobilizeaza barbatul.

 1. „Sa coboram standardele si sa revenim printre muritorii de rand. De ce te imbraci bine? De ce iti faci freza? De ce te aranjezi? Ce te motiveaza? Sexul !”
  …ttt!!!…”respectul de sine”.
  „De ce vrei sa ai o functie? De ce vrei sa fii cunoscut? De ce te straduiesti sa faci impresie buna in societate? Puterea !”
  …ttt!!!…pt.constiinta datoriei implinite,pt. a fi util societatii fara a astepta recunostinta pt.asta!…in definitiv tot pt.”respectul de sine”.
  Daca nu ai respect fata de propria persoana sa nu te astepti ca altii sa aibe fata de tine.
  Deh,mai e mult pana…departe!(adica gandesti ca astia de ne conduc!)

  1. Ca si femeia, cu diferenta ca aceasta e mai selectiva in ceea ce priveste persoana cu care si-o trage.

   Asta e un mit ca barbatul se gandeste numai la sex si femeia nu. 😉

   1. vrei sa zici ca barbatii nu sunt selectivi cu cine se culca??? eu din ce cunosc , sa sii ca barbatii sunt mult mai selectivi decat gagicile. am dovezi!! :)) pe cuvantul meu.
    femeia se gandeste la AMOR, draga, nu la sex :)) adica tot un fel de f****, dar cu mai mult preludiu :)):D. Tot eu trebuie sa te invat?:-„

  2. Și femeia la fel, nu suntem cu nimic mai bune ca ei, la fel de bine mințim și înșelăm ca un bărbat….. Poate, singura diferență e că noi avem sentimente mai des decât au ei….

 2. „probabil esti un pustan care inca isi mai trateaza acneea.”
  …si-a tratat-o,da’incearca acu’ sa inteleaga femeia!Io zic ca n-are rost,prea multe variabile(devine obositor).
  „se pare ca articolul acesta au sarit barbatii de cur in sus”
  …asta ca sa-ti motivez reply-ul,se pare ca e invers.

 3. „De ce te imbraci bine? De ce iti faci freza? De ce te aranjezi? Ce te motiveaza? Sexul ! De ce vrei sa ai o functie? De ce vrei sa fii cunoscut? De ce te straduiesti sa faci impresie buna in societate? Puterea !”
  ––––––––––
  sexul si puterea sunt doar unelte care sunt folosite pentru a-ti hrani EGOUL. toate cele amintite de tine le faci ptr. a-ti hrani EGOUL. A fi CINEVA. Nebunia sentimentului de A FI. Acel EU fictiv. Ma imbrac bine, vreau masini bengoase, vreau cele mai tari femei….ptr. ca vreau sa fiu CINEVA. Adica EU. Vreau renume, vreau putere…ptr. a fi CINEVA. Adica EU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s