Jennifer Lopez – On The Floor ft. Pitbull

Dormeam linistit … dupa ce am fost trezit de un apel care a fost insistat sa fie preluat. Eram destul chillax cat sa ma bucur de inca un moment de leneveala in pat, auzind pasarile primavaratice cum ciripesc sub pervaz. Asta pana trece o masina in care canta piesa de la titlu. Treaz eram deja, deci n-am trait efectul post traumatic de dupa trezire cu manele sau basi puternici.

Insa alte ganduri m-au deranjat pana in punctul in care m-am ridicat sa scriu in blog ?De ce au facut o astfel de mizerie de piesa ? Copie notorie dupa Lambada, cu ritmuri de miscat bucile si horcaitul lui Pitbull pe fundal, echivalentul manelarului la americani.Faptul ca e oribila nu ma surprinde, muzica mizerabila s-a facut de la inceputul veacurilor.

Imi creaza repulsie indivizii care asculta ce-i pā trend. Cum zicea o cunostiinta, anumiti indivizi sunt ca mustele, trag unde e cacatul mai proaspat. Criteriile lor de bun sau prost se realizeaza dupa prospetimea cacatului pe care il asculta. Azi asculta porcaria asta a lui J-Low, peste 2 saptamani vor face misto unii de altii ca asculta „muzica de secolul trecut”. Acestia sunt strutii in trenduri. Daca n-ar fi ei, muzica de cacat nu s-ar mai vinde.

Revenind la piesa, e ca pula.

Q.e.d.

Anunțuri

7 gânduri despre “Jennifer Lopez – On The Floor ft. Pitbull

    1. Ca si cum iti zici parerea si se aud greierii pe fundal. Nu-i nimic, acum ai sansa unica sa spui: „Asa e razvane !” daca tot i-ai criticat pe altii pt astfel de reactii 😛

  1. si ca sa fiu sigura ca piesa asta e un bulshit total, dupa ce mi-a aparut si azi de 976089 ori pe youtube, am dat play… Are jde’milioane de vizualizari, dar nu mai functioneaza. Nu mai dati clik ca e Servus!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s