Timisoara nightlife

Am gasit la cineva un filmulet foarte bine realizat despre viata de noapte din Timisoara. Stiam si inainte sa vad acesti clip ca Timisoara e plina de viata dupa miezul noptii si ca posibilitatile de a-ti petrece timpul sunt nenumarate.

Acum hai sa ne gandim la Resita.

Draga noastra Resita ale carei strazi mor odata cu primul ticait al ceasului spre ora 23:00. Tufe de desert care se rostogolesc de-a latul strazii, rotocoale de praf si pustiu. Poti sa fii violata pe mijlocul bulevardului caci tipetele tale vor fi intampinate doar de ecoul lor.

Odata ce soarele se ascunde de dupa dealuri, parca zice intregului oras, hai ! la culcare ! noapte buna ! Si tot orasul ca un preadolescent ascultator adoarme lanced si somnoros.

Anunțuri

8 gânduri despre “Timisoara nightlife

      1. mersi pt link. faza e ca trebuie sa vina cineva dupa mine la tm in aeroport si mai multe calcule. parca nu am chef sa ma mobilizez atat :)) mai bine imi pun curu’ in masina in fata blocului si imi cobor curu’ din masina in oravita 😀 maxim 10 ore … nu-i mare branza.

    1. Da, pe de alta parte Timisoara mananca TIMP. Totusi in cazul in care ai timp si bani, ai alternative de ati petrece timpul.

      Aici la Resita, cei cu aceste posibilitati au foarte putine optiuni, iar alea lasa de dorit. Unii ar afirma ca exsta Nightlife in Resita, dar aceia sunt cei care se multumesc cu putinul pe care il ofera acest oras.

  1. da razvan… normal ca in timisoara exista viata de nopate pentru ca este un oras studentesc de aici rezulta multi tineri care isi permit sa stea nopate treji , poate o sa zici ca si resita are facultate,da dar nu este atat tineret ca la TM, in plus resita nu este un oras foare mare daca cercetezi atent viata de nopate este prezenta preponderent in orasele mari active si dezvoltate economic ! .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s