Fantomele

Femeile au darul de a transforma barbatul in fantoma. Vice-versa-ul este rar spre imposibil avand in vedere ca barbatul este cel care finanteaza iesirile si vacantele. Despre ce vorbesc?

Pozele de vacanta, cu palmierii, marea, muntii, capitalele si tot ce mai vreti voi, in care apare EA. Doar EA. Si putini se intreaba (de ce ar face-o?) cine i-a facut pozele acelea. Evident un EL, care a plimbat-o in acele locuri si care a fost condamnat la inexistenta dupa prabusirea relatiei. EL este fantoma care acum a disparut si care a lasat in urma aceste poze, cadavre expuse pe mediul virtual.

Fete care vor sa para fericite, cu marea in spate, dar care uita ca zambeau la o persoana pe care ele insele au vrut sa o stearga. Adevarate drame pe facebook, ale unor nefericiri pastrate in formol.

 

Anunțuri

6 gânduri despre “Fantomele

 1. 🙂 okay Ravan ,, nu e chiar asa. E adev ca uneri facem poze pt un anume EL k ne apucam de modeeling pt un El :))))) ca vrem sa il facem invidios pe un El cand facem poe k marea in spate
  dar TE Rog NU SPUNE CA O FACEM PE CHELTUIALA LUI.
  Ce ti se pare o fata incapabila sa isi plateasca excursia ? sau vacanta? sau masina ?
  sau apartamentul ??????

  1. In cele mai multe cazuri sunt EI care fac cadou o excursie in Grecia / Costinesti / Italia etc. Nu e o regula generala 🙂

   Marule Rosu, daca ai facebook, cu siguranta ai vazut cupluri cu albume de vacanta, care mai apoi se despart, iar tipa zboara fata LUI de pe profilul ei. Si ramane singura cu un ranjet si marea in spate, ruina a unei relatii. L-a sters pe el, dar a ramas in poza cu locul unde a fost cu EL.

 2. „Pozele de vacanta, cu palmierii, marea, muntii, capitalele si tot ce mai vreti voi, in care apare EA.”
  ––––
  in pozele mele de vacanta apare EL si Ei….ca deh, fotograful e in spatele aparatului.

 3. „Fete care vor sa para fericite, cu marea in spate, dar care uita ca zambeau la o persoana pe care ele insele au vrut sa o stearga”
  –––––––
  ele insele au vrut sa o stearga? oare? e vorba de a vrea? cand se termina ceva e datorita faptului ca a vrut? incetarea existentei se datoreaza faptului ca vrem? cand sentimentele inceteaza, e datorita faptului ca s-a vrut?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s