Get real, episode nine


Don’t you fucking hate this ?!

Optiunea asta nascuta din dorinta egoista a celui care „imparte” de a se intra exclusiv pe pagina sursa a video-ului. Daca imparti, imparte pana la capat dobitoc paracopitat ce esti, ca nu scoti bani de pe nr-ul view-urile pe care le aduni. Eu unul mor cand gasesc un video pe facebook sau blog si dupa 0,5 secunde de suspans (loading) imi apare mesajul de mai sus. E o mare mizerie sa deschizi 15 pagini separate.

Tot pe Youtube, intalnim fenomenul „This video is not avaible in your country”. Si nu am inteles niciodata de ce. Traiesc pe Marte cumva?! Trebuie platita vama pt video-ul respectiv?! Din cate stiu termenul de WWW vine de la World Wide Web. Oricum e inutila faza avand in vedere ca un search e suficient ca sa gasesc acelasi clip sau melodie, urcata de un alt utilizator.

Top comments. O aditie relativ recenta a celor de la Youtube este afisarea primelor 2 comentarii cu cele mai mari rating-uri. Desi initial mi s-a parut o porcarie chestia asta, a dezvaluit cu timpul ceva ce apreciez foarte mult la oameni: simtul umorului. Spre exemplu, la un video despre fastfood-urile din america care arunca mancarea ramasa de peste zi, un individ lasa un comment „meanwhile in Africa …” Just keep on eye on those top comments 😉

PS: Nu chema o proasta la tine la nunta. Tot Youtube-ul ne arata de ce:


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s