Misterioase sunt căile universului

Nu ştiu cum se face dar se întâmplă anumite evenimente cu precizia unui horoscop.

Sunt acele zile în care totul îţi merge perfect, îţi ies in cale oameni pe care te bucuri să îi vezi, când îţi vin bani, ai parte de veşti bune şi eşti întâmpinat de bunavoinţă si ocazii fructuoase. Şi toate acestea deodată, ca o avalanşă, evenimente ce te ridică la cer pe culmile fericirii. 

Şi tot odata mai sunt acele zile care marchează căderea ta cu un refuz şi continuă cu opoziţii puternice şi ostilităţi din partea anumitor persoane, trădări şi veşti proaste, lipsuri şi nevoi neîmplinite. Şi toate acestea vin val după val şi nu te lasă sa tragi măcar o gură de aer, înecându-te într-un ocean de depresii şi dezamagiri.

Ce mi se pare ciudat este că aceste perioade alternante sunt asemenea unor episoade ; fiecare incepe cu o situaţie care marchează un inceput fie bun fie rău şi mai apoi se incheie cu o neutralitate de evenimente, o linişte totală, fără bucurii sau tristeţi. În aceasta câmpie neutră se va decide dacă în următorul episod norocul îţi va surâde sau îţi va intoarce spatele. Şi am impresia ca aici, acţiunile tale au capacitatea de a influenţa tema următorului ‘episod’ din viaţa ta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s