Chestii care nu durează

Fericirea afişată ostentativ. Un hohot de râs afişat la status va dispărea cât de curând inlocuit cu un ‘mda :-j’ , o dragoste care pare sa se împrăştie pe facebook va fi spălată de valuri de evenimente nefericite care vor aduce satisfacţie spectatorilor internauţi. Fericirea trainică îşi va trai permanenţa în spatele cortinei, întrucat aceasta nu îşi consumă resursele pentru a impresiona alţi ochi.

Prieteniile întemeiate pentru un scop sau cabalele. Atâta timp cât exista scopul, există şi motivul stăruinţei acestor persoane lângă tine. Acea solidaritate împotriva unei idei sau unei persoane, dispare odată cu interesul, fiecare văzându-şi de problemele sale. Acel ‘suntem alături de tine’ dispare când propriile probleme ale fiecăruia semnalează o prioritate mai mare decât acea alianţă fragilă împotriva a ceva.

Ura. Pentru că este o mare consumatoare de energie şi resurse. În final va seca pe oricine de puteri şi se va stinge. În unele cazuri se revine la starea iniţială, iar în altele lasă loc de precauţie.

Succesul. El poate fi urmat de nenumărate alte succese, dar un singur succes va trece repede şi va fi dat uitării. Ştiţi expresia aceea ‘Nu te culca pe laurii victoriei’ pentru că te vei trezi dormind pe un morman de vreascuri uscate.

Pachetul de ţigări. Asta ca să ţineţi cont atunci când suferiţi de sindromul ţigărilor nelimitate.

Beţia. Pentru că realitatea o precede întotdeauna.

Dorinţa. Moare în urma gratificărilor repetate, tot aşa cum se poate stinge atunci când consumi prea multe resurse pentru ceva ce nu poţi avea, dispărând orice interes sau fiind înlocuită cu alta.

Ideile. Apar şi dispar ca licuricii, de aceea eu personal am optat sa le scriu pe blog. Mulţi dintre voi au avut o viziune, un plan sau o idee care a fost înecată în rutina zilnică a verificărilor de statusuri pe facebook, a activităţilor domestice ş.a.m.d.

Viaţa. Şi mulţi nu ţin cont de asta, atunci când lasă momentele sa treacă pe lângă ei. De ce e aşa greu sa o trăieşti cum vrei tu, atât cât îţi stă în putinţă?

Reclame

Un gând despre “Chestii care nu durează

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s