Rush Hour Reşiţean

De câteva săptămâni au scos mârţoagele alea de tramvaie de la noi din oraş, lustrele au rămas nemişcate de atunci, micile cutremure au încetat, iar autobuzele au început sa circule în voie. Este o îmbunătăţire vizibilă, având în vedere că feţele ponosite au fost înveselite cu muzica din boxele din dotare şi cu speranţa că acuma vor ajunge la timp la destinaţie.

Mereu m-am întrebat cum vor intra atâţia reşiţeni în aceste noi autobuze, destul de înguste în comparaţie cu fostele trenuri de Auschwitz care nu aduc prea multe amintiri plăcute. Răspunsul a venit azi şi nu ştiu dacă a fost ”noroc penal” dupa exclamaţia unui tip care fugea alături de mine dupa AL TREILEA autobuz oprit în staţie sau vreo strategie a celor de la RO-A-TIR ca să evite aglomeraţia. Aşadar erau trei autobuze, primele doua pline ochi. Eu fugeam după al treilea care parcase undeva în curba de dinaintea staţiei de la Nera (pentru reşiţeni), când îl zăresc şi pe al 4-lea. Deci era un cârnat de peste 50 de metri de autobuze. Şi pentru că nu era suficient, pe banda cealaltă circulau TIR-URI !!!

Haos total, ca să nu mai menţionez că în staţia în care am coborât, autobuzele erau oprite unul lângă altul şi se cobora din ambele. Dar sincer prefer acest tip de haos decât nebunia din tramvaiele de altă dată când cei de afară priveau îngroziţi cum se aburea geamul de la tentativele tale de a încerca să respiri lipit de geam.

Anunțuri

Un gând despre “Rush Hour Reşiţean

  1. Ehe, asa sunt si prin bucuresti. Doar ca nu te pripi in privinta muzicii. La inceput va fi radio. Si atat..apoi din a6a zi…maestrul bursuc iti va incanta placut urechea =)))) asa e peste tot :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s