Cuvinte la sfârşit de an.

Cu ocazia ultimei zi din anul 2011, am de spus două cuvinte.

Muie:

Fostelor geloase, mâncate de remuşcări care au lătrat mai ceva ca un câîne încolţit de hingheri şi care mai apoi au venit să lingă ,cu pofta unui copil doritor de îngheţată în plină vară, locul unde au scuipat. Una la an, e tradiţie se pare, aşadar muie şi pentru generaţiile viitoare !

Jumătăţilor de oameni, ăia prefăcuţi, ăia mici care nu se pot înălţa decât daca se urcă pe cârca eşecurilor tale. Muie şi vouă. Sper să ajungă urarea şi la voi în mocirlă, acolo jos.

Şi figurantelor în rol secund, care au dat sfaturi dar care şi în prezent se află în culise şi sug din poamele necoapte ale „mărinimiei” lor. Tot aşa să vă prindă şi anul care vine.

Muppets-ilor, sclavilor şi marionetelor de toate felurile.

Mulţumesc:

Persoanelor care au fost şi încă  fac parte din viaţa mea, o bucată de realitate fiecare.

Celor veseli, plini de viaţă, care au ştiu să trăiască alături de mine şi care nu au uitat să aducă culoare atunci când propriile mele rezerve se terminau. Un pahar în cinstea voastră, dragi petrecăreţi, oameni veseli, liberi şi deschişi.

Celor care mi-au oferit iubire, fie ea afişată sau tăinuită ; părintească sau frăţească. Afecţiunea voastră m-a făcut să trăiesc, singurul foc care poate încălzi un suflet.

Aventurierilor care m-au târât cu sau fără voia mea în diversele jocuri pe care le presupune viaţa. Mergem? Mergem ! Încă un pahar să ridicăm în aer, căci aceste suflete sălbatice oferă ceea ce mulţi râvnesc.

Şi acum să facem sticlele de şampanie să răsune în aer şi spuma să sară din ele în timp ce le ciocnim şi să nu uităm să ne uităm spre cer căci se anunţă artificii !

La multi ani !

Anunțuri

4 gânduri despre “Cuvinte la sfârşit de an.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s