Tipologii pe facebook

Suferinda. Cel mai adesea de sex feminin, este acea persoană care jeleşte pe wall prin metafore şi afirmaţii care cică trag linie, pun punct sau indică un nou început. Sunt două etape ale suferindei, prima în care evident suferă şi a doua în care se străduieşte să arate cât de bine îi merge şi prin câte locuri minunate se tag-ează. Aparent confundă wall-ul facebook-ului cu dragă jurnalul de pe noptieră.

Stalker-ul. Sunt ăia care au profil, dar niciodată nu postează nimic, la ei sau la alţii. Mereu sunt on şi îşi folosesc profilul ca să vadă ce mişcă în această societate virtuală. Singurele chestii pe care le puteţi vedea pe wall-ul stalkerilor sunt acele notificări de la horoscopul zilnic şi nicio mişcare în plus. 

Raportorii. Sunt acei indivizi care postează tot ce fac într-o zi cât se poate obişnuită, de la cafeaua de dimineaţă, la constiparea de după prânz şi până la faptul că se plictisesc. Sunt atât de uimiţi de viaţa lor simplă încât simt nevoia să o împărtăşească pe facebook.

Matrimonialii. Sunt acei indivizi şi individe care au migrat de pe hi5 cu tot cu obiceiul prost de a lăsa commenturi de agăţat peste tot unde trec. „Hey pisi, ce frumoasă eşti”  Cu toţii facem complimente, dar matrimonialii se disting prin numarul mare de commenturi pe care le împrăştie, parcă la nimereală, aşa cum un pescar pescuieşte cu plasa.

Părinţii. Facebook-ul este probabil singura lor şansă de a-şi cunoaşte copiii mai bine. Ştiu tot ce mişcaţi, cu cine umblaţi, pe unde petreceţi. Cel puţin sunteţi scutiţi de întrebarile sâcâitoare din pragul uşii „unde te duuuuci ?!”

Relaţionista. Mereu se afla intr-o relatie fictiva opposite or same sex, care o schimba la cateva zile, cu unul din prietenii sai, e divortata, vaduva sau pur si simplu “it’s complicated.” – trimis de Vlaicurel.

Likerii. Cei care dau like la orice postează amicii, cu speranța deșartă că vor primi tot atâtea like-uri înapoi. (le-am dat eu un nume:P) – trimis de Andra Pavel

Atot-știutorii. Cei care se ambiționează să combată orice zici, chiar dacă nu e necesar, considerând și susținând că sunt cei care știu totul și cel mai bine – trimis de Andra pavel

Cam ăştia sunt cei pe care am reuşit să îi recunosc şi să îi clasific, dacă mai ştiţi vreun tip lăsaţi comment şi îl voi adăuga în articol.

Reclame

10 gânduri despre “Tipologii pe facebook

 1. „relationista” (mai rar „relationistul”) – mereu se afla intr-o relatie fictiva opposite or same sex, care o schimba la cateva zile, cu unul din prietenii sai, e divortata, vaduva sau pur si simplu „it’s complicated” :))

 2. Misto idee! Dar parcă sunt mai mulți Spre exemplu, cei care dau like la orice postează amicii, cu speranța deșartă că vor primi tot atâtea like-uri înapoi. Mă tot gândesc cum să-i numesc…
  Atot-știutorii – cei care se ambiționează să combată orice zici, chiar dacă nu e necesar, considerând și susținând că sunt cei care știu totul și cel mai bine.
  Dacă-mi mai vin, îți mai scriu 😀

 3. OOO, uitasem! Obsedații – de obicei de sex masculin, au în listă exclusiv femei, o poză de avatar în care nu li se vede decât figura angelică (sau angelic editată) și nu postează nimic la ei, doar trimit mesaje private damelor din listă.

  1. Aici trebuie sa fim putin obiectivi, nu stim daca trimit mesaje la toate damele din lista. La fel de bine poate fi un id facut la vrajeala, vreo tipa geloasa care vrea sa scoata mai multe de la o tipa care o arde in prezent cu iubitul ei. Si stiu multe persoane cu o singura poza.

   Anyway putem sa ii bagam al stalkeri.

 4. attention whores: cele care isi decupeaza „prietenele” din poze,sa nu cumva sa primeasca alea mai multe complimente sau cine stie ce-o fi in capul lor =)))

 5. mie nimeni,din fericire eu nu am genul ala de prietene :)) dar sunt cazuri destule unde vezi comenturi de genu „hey,de ce m-ai decupat?” :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s