Stop ACTA … wait what ?!

Deja ştie toată lumea ce este acest demon al internetului. Îi trimiţi mă-tii un mp3 cu Beyonce, Big Brother te-a luat în vizor şi haţ ţi-a tăiat porţia de internet, iar tu nu mai poţi să o arzi pe mess cu gagică-ta. Acţiuni mârşave mascate de intenţii bune care să ajute … pe cine? Ei spun că o furi pe Beyonce, care oricum se lăfăie în bani mai ceva ca porcul în noroi, iar tu care sugi de la o alocaţie de 40 de lei pe lună intri la puşcărie. Săracul artist şi ale sale proprietăţi intelectuale. S-a făcut dreptate. Dreptatea cui?

Anyway, ideea era alta. Printre atâtea proteste, l-am văzu şi pe cel de la Creative Monkeyz, care a înlocuit unul din episoadele de la Robotzi. Era pe Youtube, aşa că l-am share-uit pe pagina de facebook a blogului. Când am dat să-l revăd, am avut marea surpriză să văd că respectivul filmuleţ a fost scos pentru că încălca drepturile de autor ale celor de la Creative Monkeyz. Deci faci un film împotriva ACTA, pe care îl pune cineva pe Youtube şi mai apoi îl denunţi că îţi încalcă drepturile de autor. IRONIE !!!

UPDATE: Se pare că cei de la Creative Monkeyz şi-au dat seama de gafă, iar filmuleţul are din nou frâu liber pe internet.

Reclame

2 gânduri despre “Stop ACTA … wait what ?!

  1. e mai ceva ca: camunismul, fascismul, …. la un loc. De ex: esti in biserica si cântă popa iar tu fimezi ca doar e nunta ta no? Astia te baga n la inchisoare ca n-ai drepturi de autor pe muzica..
    Termenul globalizare, ceea ce se dorește și sfarsitul acestei lumi, vine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s