Valentines Day strikes again !

valentines daysAnul trecut am scris scurt si concis ce este Valentines Day. De asemenea n-are rost să mai vorbesc despre clişeele din spatele cadourilor. Same shit, different year. Şi în ciuda acestui fapt, mereu e ceva de adăugat, ceva ce a fost omis sau a trecut neobservat.

Atât de mare este presiunea socială în această zi de 14, încât mulţi acţionează necugetat. Pe deoparte avem despărţirile cu cateva zile înainte de Valentines Day, certuri care s-ar fi rezolvat obişnuit, acum influenţate de acel „tre sa fim împreună pe 14” şi urmate de disperări cicălitoare, insistenţe iritante, lipsa acelui timp de respiro pentru a se calma spiritele. Şi iată material de circ pentru ceilalţi.

Pe de altă parte îi avem pe ăia care se simt nişte outcasts sociali dacă nu sunt în rând cu lumea şi n-au la cine să se livreze cele 5 kg de pluş în formă de ursuleţ. Se simt atâta de marginalizaţi încât dau în extreme atunci când e vorba să se exteriorizete: fie printr-o atitudine „fuck valentines day” pe care ţin morţiş să o afişeze şi să arate lumii că nu le pasă (deşi însăşi efortul de a arăta că nu îţi pasă, denotă altceva), fie prin măsuri urgente luate în pripă.

Şi prin aceste măsuri urgente, mă refer la combinaţiile cu o zi înainte de Valentines Day. La fel şi cele dinainte de sărbători, sunt pentru ochii lumii, penibile şi fărăr substanţă. Dar de departe cele mai penibile sunt combinaţiile de formă, atunci când nu ai pe nimeni, dar aranjezi cu colegul de bancă să puneţi în relationship, că de, nu trebuie să vă prindă valentines day single, aşa cum revelionul nu trebuie să treacă fără ca voi să nu aveţi chiloţi roşii sau bani în buzunar.

Acestea sunt comportamentele patologice pe care le provoacă Valentines Day.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s