Inconştienţă feminină

Am observat că este un talent nativ la o pizdă proastă să te bage în negaz. O femeie în adevarat sens al cuvântului poartă în minte consecinţele propriilor acţiuni. În schimb o fetişcană care gândeşte cu pizda, are un dar de a atrage problemele prin comportamentul său imatur. Uneori nici nu o fac intenţionat, dar parcă intuiţia le conduce spre pericol. În seara asta îşi iau o fustă scurtă şi te pun să le conduci prin cel mai intunecat gang, mâine o ard cu nu ştiu ce pulifrici prieten cu vreun traficant de droguri, de care evident te iei orbeşte. La discotecă tipa cu care eşti se găseşte să râdă zgomotos de beţivanul ăla care s-a împiedicat şi pe care prietenii îl ajută să se ridice, bineînţeles nu înainte să se uite urât la tine. Atrag prea mult atenţia, ca o fetiţă într-o puşcărie.

Dar probabil putem spune, trăiască selecţia naturală!, căci acestea caută să vadă daca îi poţi bate pe toţi, dacă îţi poţi apăra copiii şi peştera, tribul şi familia. Civilizaţia ne-a învăţat altceva, dar primitivismul colcăie încă în instinctele acestora. Nasc, sunt mamifere, de ce nu, şi animale?

Anunțuri

6 gânduri despre “Inconştienţă feminină

      1. :d da si asta. ideea este ca pe masura ce cresti mare vei vedea oameni de care se zicea ca nu nimic de capu lor ..construind ceva si oameni carora le dadeai 100% sanse, cazand in neant

  1. Aceasta inconstienta este atat feminina cat si masculina. „Nasc, sunt mamifere”-da, nasc nesimtiti care mai apoi le gasesc defecte pe care le au si ei. Nu este ceva strict feminin, sa nu se inteleaga gresit. A, si omul este un animal evoluat, omul ca si intreg, ca si fiinta, e normal sa actioneze uneori din instict, cu totii il avem. si apropo legat de „O femeie in adevaratul sens al cuvantului poarta in minte consecintele propriilor actiuni”, la fel se poate spune si despre un barbat in adevaratul sens al cuvantului, cu toate astea, daca o persoana ar putea sa isi mobilizeze instinctele si impulsurile perfect, nu ar mai fi nicio problema niciodata, lumea ar trai intr-un plictis infernal; din pacate omul perfect nu exista, deci -ce vroiam sa demonstrez- ceea ce explici tu este ceva general.

  2. „ceea ce explici tu este ceva general.”
    I don’t get’It….cam tot ceea ce se posteaza pe un blog este „ceva general”.Sa inteleg ca ai luat-o la modul „ceva personal”?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s