„Românii au talent” ne învaţă cum se câştigă banii în Romania: prin milă şi ţepe.

La prima ediţie din „Românii au talent” n-am apucat să dezbat meritele finalistului Adrian Ţuţu. Sute de talente lăsate în umbră în detrimentul unui mix de milă şi patriotism care să acopere lipsa desăvârşită a unui talent în domeniul muzicii. Ironia creşte în proporţii dacă ne gândim că în juriu se află o persoană care excelează în acest domeniu, şi anume Andra.

Lăsând mizeria de anul trecut la o parte, revenim la cea de acum. Ediţia aceasta am urmărit-o cu ceva mai mult interes. Pentru ce? Doar ca să văd că încă odată, realele talente au fost lăsate undeva deoparte ca în semifinale să ajungă tot felul de experimente ciudate, cum ar fi Gigel Frone, pigmeul cu chitară sau Razvan Alex aka Crem, un fel de Adrian Ţuţu bolnav de conjunctivită.

Şi marele câştigător, care a încasat 120.000 de euro, la această ediţe, a fost Cristian Gog, un escroc autoproclamat mentalist. Cu un mic şiretlic, un complice şi un speech penibil despre „o singură şansă, o singură oportunitate” (ceea ce suna extrem de familiar cu începutul melodiei Lose Yourself a lui Eminem) a reuşit să înhaţe banii pentru o vacanţă în Caraibe. Aici aveţi link-ul către explicaţia completă a trucului: http://www.scribd.com/doc/93296182/Cristian-Gog-explicatia-trucului-din-finala-Romanii-au-talent

Când vor înţelege producătorii emisiunii că frauda nu e talent? Şi că nu vor promova niciodată talentele dacă înfluenţează oamenii să aleagă din mila pentru un orfan cu simţăminte patriotice? 

Anunțuri

3 gânduri despre “„Românii au talent” ne învaţă cum se câştigă banii în Romania: prin milă şi ţepe.

  1. Stii care-i chestia, ai zis ca e excroc proclamat mentalist. Pai sa stii ca toti mentalistii, daca e sa o iai asa, sunt niste excroci. La fel si iluzionistii, magicienii etc.
    In asta e si talentul, sa-ti trag taca fara sa te prinzi cum. Naivi sunt cei care cred ca oricine ar avea puteri paranormale in domeniul acesta.
    Cat despre concurs, ai dreptate au fost multi buni, pentru mine toti sunt castigatori, sa faci diferenta intre ei din prima e o prostie, dar asta presupune un concurs nu?

    1. Acum ca am vazut cu totii trucul cu plicul, putem fabrica si noi materialele necesare si putem impresiona prietenii. Putin teatru, caci putem face toti asta, si voila, am lasat cu gura cascata audienta. Dar o tipa care are voce deosebita, nu cred ca o putem egala, noi astia care nu avem voce si nici talent. S-a nascut cu un talent si anume poate sa cante, in schimb a fost detronata de acest Gog, care putea fi inlocuit de oricare altul dintre noi, facand acelasi truc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s