O mie-ş’unu de trandafiri !

Un bărbat din Kazakhstan a decis să-şi impresioneze soţia într-o manieră deosebită. Cei doi au avut recent o dispută de cuplu, iar femeia era hotărâtă să depună actele de divorţ. Bărbatul, care a vrut să rămână anonim, nu avea argumentele necesare pentru a o face pe nevasta lui să se răzgândescă şi s-a gândit că un buchet de flori l-ar ajuta oarecum în demersul lui.

 Numai că buchetul nu era doar un simplu aranjament floral. El a comandat 1 MILION de trandafiri roşii pentru a-şi cere scuze şi pentru a-şi dovedi dragostea pentru soţia sa.

Cei doi locuiesc în orăşelul Kyzylorda, din sudul republicii kazace. Cum nici o florărie locală nu îi putea onora comanda, soţul a mers în cel mai mare oraş al ţării, Alma-Ata, unde a solicitat unei florării inedita sa cerere.

Mai mult decât bucuros, proprietarul florăriei a spus că va onora comanda, mai ales că preţul unui trandafir variază între 500 şi 1000 de tenge (1000 de tenge = 24 RON).

Cu tot discountul oferit clientului, comanda ar valora în jur de 9 milioane de dolari. „În mod normal, importăm flori din China sau Uzbekistan, dar pentru acest client special vom aduce trandafirii direct din Olanda”, a spus proprietarul pentru ziarul Express-K.

Sursa: Alice in Wondernet

Notă: Mai stiu un caz ceva mai light … s-au despărţit dupa o lună de la miraculosul gest. Deci mă îndoiesc în rentabilitatea unor astfel de gesturi pompoase.

Anunțuri

Un gând despre “O mie-ş’unu de trandafiri !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s