Când afirmi că nu îţi pasă, îţi pasă !

Văd multe exemple care după o despărţire îşi impodobesc profilul de facebook cu citate şi poze, prin care vor să transmită lumii, tare şi răspicat, că nu le mai pasă şi că le e bine acum. Şi totuşi dacă nu le mai pasă, de ce SE STRĂDUIESC să arate asta? Indiferenţa faţă de ceva presupune lipsă de motivaţie, iar lipsa de motivaţie presupune NEIMPLICARE.

În schimb acel efort de a căuta aceste mesaje şi de a le publica (constant uneori) arată faptul că persoana aia este împinsă de o voinţă puternică. Şi asta într-o „epocă” în care unora le este lene dea un comment la un mesaj de „la mulţi ani” sau să share-uiască  o poză. 

Dacă nu ţi-ar păsa probabil făceai orice altceva acum. Dar îţi pasă pentru că vorbeşi mult despre cum nu îţi mai pasă.

Anunțuri

Un gând despre “Când afirmi că nu îţi pasă, îţi pasă !

  1. nu-i chiar asa. fiecare are nevoie de o perioada pana a trecut intr-adeavar peste toata povestea si a incheiat-o definitiv. sentimental e posibil sa se fi incheiat demult, insa anumite aspecte inca dor, inca macina. iar in aceasta perioada ajuta mult exteriorizarea ptr. a o asimila cat de curand. asa ca daca cineva se exteriorizeaza, nu e un semn ca inca simte afectiune. ci poate fi semn ca inca nu a asimilat tot ce tine de trecut. mai exista si cazul in care unul din ex-parteneri nu suporta realitatea despartirii si forteaza nota in speranta ca se mai poate face ceva nedorind sa vada realitatea. asta e cazul in care te simti fortat sa spui din nou si din nou raspicat ca totul s-a incheiat si nu-ti mai pasa.

    un expl de caz real in care el intelege gresit gesturile ei. ea e prima care doreste despartirea. el, desi constient ca lucrurile n-au mai mers bine de multa vreme, nu prea e de acord, insa n-are incotro, trebuie sa accepte, desi nu prea reuseste. ea, desi nemaiavand sentimente, poarta inca inelul lui pe deget. semn ca inca n-a reusit sa incheie istoria definitiv, insa in discutiile cu cei apropiati se poate simtii siguranta cu care stie ca sentimental nu mai este nimic de salvat. sunt doar ranile nevindecate, regretul ca s-a ajuns aici si neputinta de a trece inca peste. faptul ca ea mai poarta inca inelul, ii da lui insa iluzia ca ea vorbeste doar in vant de despartirea definitiva, fapt ptr. care face fatala greseala de a forta nota ducand flori la usa, cautand-o zi si noapte pe mobil, urmarind-o cand pleaca si vine, etc.
    cu alte cuvinte, e bine sa nu se interpreteze gresit, mai ales in asemenea situatii. daca cineva intr-adevar mai are sentimente, mai devreme sau mai tarziu le va da pe fata concret.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s