Fabrica de „nemernici”.

Sunteţi voi, pizdele cuminţi, care îi disperaţi pe fraierii ăia care au nenorocul să ia de bune tot ce ziceţi, dar cu care nici voi nu sunteţi de acord. Văd tăntălăi certaţi de ai lor îngeraşi, mai ceva ca de nişte neveste înrăite de atâta măritiş. Şi îi văd cum încearcă să lămurească cu stoicism orice problemă presărată de ele cu nimicuri pe drumul relaţiei lor. Căcaturi fără substanţă, de genul celor care te macină mărunt ca ulcerul, inconfortabile ca un tanga intrat prea adânc între fese sau ca bucata ai de pui aţos strecurat între măsele. Naziştii îi puneau pe oropsiţii evrei să care un morman de bolovani dintr-o parte în alta a curţii pentru ai istovi. La fel şi tăntălăii, cară bolovanii argumentelor dintr-o parte în alta, cu speranţa că vor linişti relaţia. Dar surpriză ! S-a găsit un nou morman şi de această dată este de rahat.

Ştim cu toţii că nu totul e roz şi nu miroase a trandafiri mereu, dar dacă eşti frustrată că eşti „nevoită” să stai cu el, doar din frica că nu vei mai gasi pe altcineva, atunci nu ii face viaţa un calvar. Tăntălăii sunt cei care suportă ruina unei relatii încercând să salveze cu naivitate un titanic deja scufundat la 3 km sub ocean. Nu-ţi convine de partener? Lasă-l dracu să plece, obişnuinţa nu e o scuză ! Te porţi greţos cu el, menajezi străinii (care eventual te iau şi peste picior) mai ceva ca lentila de la ochelari şi mai apoi îl cerţi tot pe el că a pus lingura pe masă orizontal şi nu oblic. Şi din tăntălău se desprind două ramuri:

Tăntălăus absolutus, celui care îi place să înghită (trăsătură probabil moştenită de la mă-sa) şi de care se va sătura ea. Iar el va fi la fel în fiecare relaţie pe care o va avea, va merge pe aceeaşi reţetă, nu învaţă nimic, ochelarii de cal îi sunt foarte confortabili pe capul ăla pătrat. Ştiu un caz real a cărui salvare este o căsătorie cât mai grăbită.

Şi mai apoi sunt cei care se trezesc. Au văzut ce au făcut şi ce rezultate au obţinut şi vor încerca să facă totul altfel de data asta. Dau de o fată cuminte şi se comportă mizerabil cu ea, răzbunându-se pe o fostă imaginară proiectată în actuala. Şi ghici ce? Respectiva nu va mai avea timp să presare relaţia cu căcaturi mărunte, din plictiseala, mai apoi observă că el nu e un papă lapte şi asta o gâdilă puţin la puţă, ceea ce face sexul surprinzător de abundent faţă de prima relaţie a ” fostului tăntălău”.

Poate se despart, „fostul tăntălău” vede că i-a mers foarte bine şi o ţine tot aşa. Încă unul care a îngroşat rândurile de jerks (naturali sau deveniţi).

Tipa, terorizată de prietenul ei jerk va spune „DE CE TOŢI BĂRBAŢII SUNT NIŞTE NEMERNICI ?! DE CE NU GĂSESC ŞI EU UNUL DE TREABĂ ?”. Cică şi-a învăţat lecţia şi acum ştie ce caută. Îşi găseşte un nice guy. Şi băiatul e băiat fain, că deh, există pe lumea asta şi copii bine crescuţi. Iar ei îi place o perioadă. Dar apa liniştită şi fără valuri a relaţiei parcă o irită şi o plictiselte, moment în care începe să se agite şi mai apoi forţează nota.

Ce urmează? Citiţi de la început ! 🙂

Reclame

7 gânduri despre “Fabrica de „nemernici”.

 1. aha. mai sint si al treilea tip de tantalai . Aia care is chiar tantalau adevarati. Aia care au noroc de cele mai bune fete din lume :)))) hahaha si frumoase si destepte si harnice si neputand sa creda ca e adevarat probabil isi baga picoarele.
  si dupa o vreme se intoc la fata aia.
  Aia tantalaui pe care d-ta ii omiti .

   1. sunt si persoane care atunci cand li se intampla un lucru bun nu pot sa creadqa ca e adevarat si intra in banuieli. oare e adevarat ??? oare chiar e adevarat ?
    nu se poate sa fie adevarat ;))
    si intorc spatele

 2. „Tăntălăus absolutus, celui care îi place să înghită (trăsătură probabil moştenită de la mă-sa) ”
  –––––––
  Inghite ptr. ca n-are incotro daca e latura mostenita, si nu ptr. ca-i place. Ce-i mostenit e greu de schimbat.

 3. „Tantalaul trezit” in principiu n-a fost niciodata tantalau. Dar in majoritatea cazurilor devin tantalai datorita faptului ca din frageda copilarie li se inoculeaza faptul de a fi. Candva isi dau seama ca nu sunt, moment in care se produce schimbarea. Si asemenea schimbari au loc odata cu „maturizarea” din timpul experientelor facute.

  Nu e chiar sanatoasa nici catalogarea asa zisei „fetei cuminti”. Totul e relativ. Trebuie privit individual.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s