Pentru că trebuie să fie feşăn

Spre deosebire de noi bărbaţii, femeile iau mult mai în serios garderoba. Gigel aruncă pe el un pantalon, un tricou şi se duce la o bere cu prietenii. În schimb la femei treaba nu stă chiar aşa. Ea este mereu atentă la detalii, oriunde s-ar duce. Pentru ele este important cum se afişează în societate, chiar dacă asta înseamnă o plimbare până la supermarket şi înapoi. 

Ce poartă este foarte important şi nu orice merge asortat cu orice. Combinaţiile fiind limitate, numărul de haine creşte. De aceea veţi vedea dulapuri arhipline descrise cu remarca „nu am ce să port !” Ce urmează? Eu spun că fiecare ne putem imagina lungi şedinţe de shopping, unde scaunul e cel mai bun prieten al bărbatului. Având în vedere criza din Românica, răsuflăm uşuraţi când acestea aleg un magazin de haine ieftine.

Şi când e vorba de shopping, există un cuvânt magic care atrage o întreagă hoardă de femei gata să iasă victorioase cu plasele pline. O uşă pe care scrie „reduceri haine” se metamorfozează în poarta de la intrarea in Rai. Exodul se produce într-o fractiune de secundă şi fiecare îşi ia locul la câte un raft. Adevărate maşini de sortat marfa, gata să golească pulturile. „În final garderoba mea va fi completă !”  Tot ce lipseşte acum este un şifonier nou unde să le pună. 

Dar hai să le înţelegem, femeile cheltuie bani pe haine ca să se afişeze, dar oare bărbaţii nu cheltuie bani ca să se afişeze prietenilor cu noi brizbriz-uri ? (undiţe, mulinete, telefoane, accesorii etc. etc.) Fiecare are păsărica lui, fiecare cheltuieşte pe ce consideră că îi aduce satisfacţie mai mult. Poate că bărbaţilor nu le place să se obosească prea mult cu atenţia pentru vestimentaţie aşa cum femeilor nu le place să bage bani într-o colecţie sau în vreun hobby.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s