Pe 29 august

In 29 august 2010 am postat un articol scurt dar frumos. A fost o perioada extraordinara din viata mea si asta s-a reflectat prin cuvintele pline de viata pe care le scrisesem acolo.

Au trecut 2 ani de atunci, multe lucruri, locuri si oameni s-au schimbat. Dar acum, la un sfert de secol de cand m-am nascut, am descoperit ca mereu exista unele lucruri care raman neschimbate, chiar daca mijloacele prin care acestea isi fac prezenta sunt de fiecare data diferite. Prietenia isi va gasi mereu o cale sa ajunga la tine, la fel cum si zambetele te vor inconjura mereu, oamenii, chiar daca nu vor fi aceiasi, vor fi mereu alaturi de tine, iar inima mereu va bate pentru cineva cu aceeasi pasiune. 

Viata inseamna schimbare, dar in adancul ei, esenta ramane aceeiasi. Daca privesti din perspectiva s-ar putea sa realizezi un lucru: cu cat lucrurile se schimba mai mult, cu atat raman la fel. Este important sa-ti ramai fidel tie insuti, pentru ca singurul lucru care se poate schimba este felul in care privesti tu lumea. Daca o privesti cu aceiasi ochi, ea va ramane la fel, indiferent cat de mult se vor schimba lucrurile in jurul tau.

Urarile raman valabile intrucat, inca odata, sunt recunoscator pentru toate acele persoane speciale care imi sunt alaturi, pentru toate acele zambete care au adus o raza in plus de soare intr-o zi deja insorita, pentru toate incurajarile care au trezit pasiuna si pentru toate momentele de neuitat petrecute cu voi !

Reclame

8 gânduri despre “Pe 29 august

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s