Ce se întâmplă când apari pe scena internetului

Internetul colcăie cu tot felul de oameni. Şi cum în realitate nu toţi sunt Rahan, tac pe la mese şi puţini preiau iniţiativa, majoritatea simt nevoia să-şi dezlănţuie personalitatea de acasă, învăluiţi de confortul propriul birou şi al ceaiului aburind adus de mami. Pe internet toţi descoperă că au păreri imbatabile, de la fiul de cioban care a prins wifi lângă stână până la cocalarul ăla prost care nu ştie să lege două cuvinte dar care a gasit inspiraţia să-şi apere artistul preferat pe Youtube.

Când vrei sa te afişezi în lumea virtuală, fie că ai un blog, vlog, site sau orice activitate de genul acesta, automat eşti expus unui public. Şi evident target-ul nostru îl reprezintă persoanele care se regăsesc în ceea ce facem, care sunt interesate de acelaşi domeniu şi care, prin feedback-ul pozitiv, ne incurajează să revenim în continuare. Este inevitabil să nu te loveşti de ostilitatea câte unui frustrat care se simte lezat şi simte nevoia să-ţi arate că tu ai greşit şi el are dreptate indiferent cât de imbecil sau analfabet e.

Şi din păcate mulţi sunt influenţaţi de această temere a unui feedback negativ şi încearcă să împace pe toată lumea. Ceea ce nu se poate ! Dovadă aveţi orice clip de pe Youtube în care indiferent cât de plăcut ar fi, tot este un grup de oameni care nu îl agreează. Nu cădeţi în greşeala Mediocrilor care nu transmit niciun mesaj (acesta este rolul unui om pe scenă, să transmită un mesaj, nu?) şi în schimb preferă să scrie despre topuri şi căcaturi despre care lumea oricum deja vorbeşte. Încă o chestie despre Mediocri. Nu au părere proprie, sunt cei care se uită în jur după păreri iar tentativele lor de a fi subiectivi se soldează cu imaginea unui individ timid, fără coaie care vorbeşte suficient de încet încât să nu ii deranjeze pe ceilalţi, dar care nu tace pentru că deh, este blogger şi cică tre să aibe o părere proprie.

Un fel de PS:

Mă dezgustă ăia care îşi ştanţează căcatul şi îl împrăştie pe internet pentru a-şi face reclamă. 9gag-ul este o astfel de mizerie care din câte ştiu primeşte pozele de la useri, poze găsite evident pe alte site-uri, pe care le marchează (cu ce drept?) cu numele site-ului propriu în cazul în care sunt downloadate. Ca să nu mai vorbesc de alte exemple abjecte cum ar fi paginile alea de facebook pentru preadolescenţi „Un simplu te iubesc” sau „Amintiri chinuitoare” , site-urile gen Demotivational.ro sau nişte simpli porci egocentrici, toate acestea, cazuri în care îşi fleoştesc sigla cu nesimţirea unui individ care te blochează în parcare.

Anunțuri

2 gânduri despre “Ce se întâmplă când apari pe scena internetului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s