România, ţara statului la rând.

doctori coruptiAngajează-te cât mai devreme că trebuie să fii asigurat, doamne fereşte dacă se întâmplă să intrii în spital. Tre’ să ai şi tu o pensie din care o sa trăieşti la bătrâneţe. Statul nici nu te ia în seamă dacă nu plăteşti dările, practic NU EŞTI ÎN SISTEM ! 

Sistemul pulii !

Bătrâni care au muncit zeci de ani de zile şi care acum stau la mila unor legi cu gura căscată în televizor sperând că fătuca aia de la ştiri să nu anunţe micşorarea pensiilor. Bătrâni care mănâncă şi altceva înafară de margarină pe pâine datorită unor neamuri care le trimit bani de dincolo. Au sclăvit decenii ca să primească o mizerie de pensie din care ar muri de foame dacă n-ar avea copii care să-i susţină. Şi mai apoi se îmbolnăvesc, dar stai că au plătit asigurările atâta amar de timp, au beneficii nu?

Au muncit decenii ca să aibe o pensie care nu le permite să aibe acces la serviciile de calitate a sistemului privat. Şi atunci se lovesc de durerea de pulă a statului, stând la rând în picioare pe nişte holuri infecte pentru un doctor care în loc să consulte, se află în operaţie, pentru că statul nu are bani pentru mai mult personal. Şi mai apoi aflaţi la rândul lor în operaţii, nimeni nu îi bagă în seamă dacă nu dau şpagă, de la doctor până la anestezist. 

De aia stăteai la rând pentru lapte în România comunistă pentru că până şi magazinele erau ale statului. Capitalismul de bine de rău a adus calitatea serviciilor cu el. La un supermarket dacă e rândul prea mare poţi solicita să se mai deschidă o casă. Dacă te duci la bancă pentru un extras de cont, îţi bagă foaia până şi într-o folie. Se asigură că noi ca şi clienţi suntem mulţumiţi. Statul oferă aceste „servicii” într-o scârbă care îţi dă impresia ca le-ar face pe gratis. Ce îi interesează pe ei că ai fost sclav atâta cu taxele la zi?

Dacă e vorba de bani, atunci eu zic muie statului, pensie privată băi frate, bani puşi la BANCĂ pentru probleme de sănătate, servicii private şi gata.

Anunțuri

5 gânduri despre “România, ţara statului la rând.

  1. Mda…un articol scris (ca de obicei),sub influenta evenimentelor de moment.Este adevarat ca „privatii” se misca mai rapid decat „statul” (pt.ca altfel n-ar supravietui).Totusi,stand mai calm si „gandind la rece” ar trebui sa luam in calcul si…altele!
   Nu stau sa mai caut exemple pe net,tin minte ca acu’ 10 ani un fond de pensii privat american a dat faliment!Odata cu pensiile private,si asigurarile de sanatate au pierit!Statul american ce le-a oferit oamenilor asigurati la acel fond?Internarea la urgenta(fond public datorat garantarii de catre stat a asiguratorului),dupa care…sutul in cur, aka ,”scapa cine poate”!
   La subiect,as recomanda si urmatoarele link-uri:
   http://www.criticatac.ro/7470/fondurile-de-pensii-private-un-nou-fni-obligatoriu-pentru-toti/
   http://www.riscograma.ro/1956/10-lucruri-pe-care-fondurile-de-pensii-private-nu-ti-le-au-spus-niciodata/
   …pai stati si judecati!Important este ca o hotarare sa se ia in cunostinta de cauza!Deja guvernul vine si spune ca nu mai poate plati pensiile(inclusiv asigurarea medicala) celor nascuti dupa 1968 datorita incompetentei la guvernare, si atunci vine cu solutia salvatoare…fonduri de pensii si asigurare private!Daca pana atunci cand veti avea nevoie,aceste fonduri private nu dau faliment,nu uitati un lucru:cum platiti,asa veti fi serviti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s