Frumuseţea se găseşte în detalii

Voci unite care te salută, zâmbete sincere care îndeamnă la reciprocitate, o mână fluturând de pe partea cealaltă a străzii. Un mesaj aparent banal, care apare exact ca soarele dintre nori cand tocmai a inceput să-ţi fie răcoare.

Răpăitul unei ploi furioase pe parbrizul unei maşini parcate în mijlocul unui teren de fotbal. Stai cu picioarele pe bord şi tot ce auzi este tunetul care te sperie mai puţin decât fâsâitul pixei de bere care din exces de zel vrea să te întâmpine cu spumă pe tricou. Precauţia ta previne un astfel de incident, care totuşi se întamplă la un noroc dat cu putere si sinceritate.

485382_81894547.jpg

În dimineaţa asta te saluţi familiar cu ospătarul cafenelei tale preferate înainte de a te aşeza lângă prietenii tăi, iar mâine ceri un expresso scurt în italiană, alături de un ziar şi de mirosul brioşelor proaspăt coapte şi expuse la vânzare.. Mici detalii care schimbă atmosfera, mici schimbări care oferă detaliu. Fie că e vorba de capetele celor dragi care se întorc când ai intrat într-o încăpere sau de familiaritatea locului în care ţi-ai imprimat prezenţa în atâtea zile vesele, există acel ceva care ancorează amintiri şi oferă o anumită nuanţă experienţei tale.

Detaliile ne fac să ne aducem aminte de frumuseţea clipelor pe care le-am trăit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s