Cocoon Kills, regurcitare cu talent

De ce Cocoon Kills dintre toate rahaturile de pe Youtube, mă întrebaţi? Cocoon kills este un anonim printre celelalte video-uri ajunse virale, de ce tocmai el? Ei bine este vorba de un rahat special, care nu numai că a ajuns la televiziunea naţională, dar a şi plecat cu 3 de DA de la X Factor, spre zările unei promovări fără limite.

Un scurt istoric înainte: Cocoon Kills este un pulifrici de rapper, care s-a tot înregistrat şi şi-a urcat piesele pe Youtube. Până aici nimic ciudat pentru că e plin de ei. Artist local, anonim pentru marea majoritate, s-a gândit să încerce uşa El Dorado-ului muzical apelând la o emisiune de profil. Marea sa mişcare la X Factor a fost atitudinea de handicapat, purtând o conversaţie autistă cu juriul.  Se pare că făcând pe mutul a încercat să oglindească personalitatea dură şi rezervată a lui Cheloo, ceea ce i-a fost pe placul vedetei. Nimeni n-a înţeles ce s-a întâmplat, doar Cheloo a zâmbit la final, înţelegând acest limbaj aşa cum numai câinii ştiu ce şi-au comunicat după ce s-au mirosit în cur.

După ce a băgat pe toată lumea în ceaţă, a început să râgâie nişte versuri foarte catchy despre pisi. Nu am folosit termenul „melodie” intrucât pentru a se încadra în această categorie, o piesă trebuie să aibe mai mult de 6 note muzicale sintetizate care se repetă la nesfârşit.

Istoria zice că Eminescu a murit de sifilis. Dar adevărul este undeva la mijloc. Se spune că Eminescu ar fi fost prieten bun cu un om de ştiinţă al vremii, care ar fi descoperit maşina timpului. Dorind să-l ajute, s-a oferit voluntar şi a călătorit în timpurile noastre unde a dat de versurile lui Cocoon Kills. Şocat de halul în care a ajuns arta şi poezia secolului XXI, ajuns înapoi, a fugit să-şi aline durerea în braţele frumoasei Ileana, femeia după care mureau toţi bărbaţii. Avea sifilis. Contrar istoriei, sifilisul nu a apucat să-l omoare, ci cele 3 nopţi sinucigaşe de ianuarie petrecute la bustul gol pe acoperişul casei. Deşi practic Cocoon Kills l-a omorât pe Eminescu cu versurile sale, tot el l-a reanimat cântându-le la televizor, făcându-l pe acest mare poet să se învârtă în propriul cosciug. Cât despre VERSURI, dacă vreţi să citiţi capodopera da-ţi copy/paste la link-ul următor <http://www.versuri.ro/versuri/gfjddg_cocoon+kills+pisi+e+obraznica.html> Nu mai pun link-uri să cresc page-rank-ul la orice fraier.

Aşadar documentându-mă despre această capodoperă promovată de imbecilitatea din mass media, Cocoon Kills triunghi Pisi e Obraznică, am găsit un material compilat de decanul Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, Decebal Popescu (acelaşi barbat anonim cu mii de funcţii de pe Times New Roman), care a scris următoarea recenzie pertinentă a piesei: „Să-mi bag pula în faţa lu’ ăla de o cântă! ” 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s