Happy Reșița și 7 motive pentru care îl aștept

Nu știi ce este Happy și lumea nu te mai salută pe stradă pentru că nu ești în pas cu moda ?! Stai liniștit. Acum 4 săptămâni nici eu n-aveam habar de existența fenomenului. Și probabil nu suntem singurii care nu au auzit până acum de asta.

Este unul din acele trenduri virale care mătură internetul și care incurajează oamenii să facă propriile lor versiuni. Harlem shake anyone ? Fenomenul nu a avut destul hype, de aceea nebunia Happy nu a prins tocmai la toată lumea, de aici și singura explicație pentru numărul scăzut de share-uri de pe newsfeed-ul meu. Melodia Happy a lui Pharrell Williams probabil o auzisem la radio, așteptând la tejghea după shaorma. Una din acele melodii pe care le auzi pe fundal, spui că e ok, dar pentru care, sub nicio formă, n-ai sta cu mâna întinsă în public ca la clasa a II-a, cu Shazam-ul activat.

După ce a invadat Bucureștiul, Clujul și Timișoara, fenomenul Happy ajunge și la Reșița. De data asta sunt, dacă nu entuziasmat, cel puțin curios. De ce?

1. Este unul din puținele proiecte despre care știu, care se filmează profesionist la noi în oraș, în afară de celebra ”muzică și imagine” de la, dumnezeu să-l odihnească, Terra Sat.

2. Se abordează în mod profesionist un curent preluat de pe internet, eclipsând încercările amatoare de a copia un viral de dincolo. Cât de amatoare? Am încercat și noi odată să filmăm cu telefonul un harlem shake la iarbă verde și am avut nasul vânăt o săptămână. Atât de amatoare.

3. Vreau să văd câți cunoscuți vor apărea în clip. ”Uite-l și pe Vasilică, apare la minutul 0:35, ieșea din magazin, cu plasele de rafie încărcate cu cartofi, fix când s-au făcut filmările !

4. Aștept să văd în câte locuri s-au filmat acești oameni care au dansat nebunește și cu dezinvoltură, locuri în care mulți dintre noi nu am avea tupeul să ne prostim prea tare nici măcar la telefon pentru că ”ce zice lumea” și pentru că ”tre să fiu serios”.

5. Sunt curios cum va ieși clipul, având în vedere că virgulă camera de filmat este un monstru high-tech pentru care s-au strâns donații și sponsorizări la greu. Nu de alta, dar vor muri hipsterii din oraș de ciudă, adolescenții ăia care au primit un Nikon de la mami ca să se joace cu el în parc și care acum sunt magnați la propria lor pagina, Petre&Vasile Photography. Să vă văd acum cum o să vă permiteți MONSTRU2000 !

6. Aștept să văd dacă și Mociurul a fost Happy. Am auzit că pentru filmările de acolo s-ar fi pregătit 5 katane, 2 nunceaguri și un chakram.

7. Se spune că filmulețul va conține un mesaj secret, care, dacă va fi descifrat, va dezvălui un cod pe care poți să-l folosești la tonomatul de cafea din gară pentru a obține un machiatto gratuit.

Acestea fiind enumerate, pot spune că sunt o mulțime de factori care mă determină să aștept rezultatul acestui proiect, dacă nu fenomenul Happy în sine, atunci însuși acest proiect luat ca o entitate separată față de trendul pe care îl copie. Nu sunt entuziasmat, probabil nici tu. Dar simt apreciere față de acest grup de oameni, care au decis să înterprindă ceva, să se întâlnească și să creeze un film. Un film realizat pe strada ta, lângă cafeneaua ta, în orașul tău, în locurile familiare ție, pe care, hai recunoaște, ai vrea să le vezi într-o ipostază mai puțin monotonă. Așa că nu fi nașpa, pentru că știu că dai like-uri la bilete de pariuri necâștigate pe un singur meci sau la poze de profil care nu îți plac doar pentru că și X ți-a dat. Oamenii ăia au ieșit să creeze ceva, ca tu să vezi acolo pe newsfeed, între două schimbări de relație, un filmuleț care te va scoate din rutină pentru 4-5 minute. Așa că merită aprecierea ta.

Când va fi gata, vei putea accesa și de aici filmulețul, cu condiția să dai like și share și să introduci în căsuța din dreapta e-mail-ul tău și opțional cnp-ul, adresa și orele când ești plecat de acasă.

curiosity

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s