Mos Crăciun și balaurii săi

În primul rând vreau să urez Craciun Fericit la tot poporul! Este o sărbătoare frumoasă, care se petrece alături de familie și cei dragi, în care părinții prind degetele micuților curioși cu ușa, pe care o închid în grabă ca să nu fie văzuți punând cadourile sub brad, o sărbătoare în care oprim interfonul, iar invitații la masă coboară tonul vocii când sună soneria, o sărbătoare în care domn domn să-nălțăm și steaua sus răsare.

Crăciunul de anul ăsta a fost puțin mai confuz, întrucât oamenii au fost înclinați să facă cadou mărțișoare. La fel de confuz a fost și Moș Crăciun când s-a rătăcit deasupra munților Carpați, a nimerit vreme aspră și a scăpat unul din sacii cu cadouri pe o eoliană dezafectată de pe vârful Semenic. Disperat că nu își atinge target-ul pe anul ăsta și că nu va primi primă, a decis să apeleze la eroii locali. Așa că a folosit aplicația Find-A-Hero, fără prea mult succes în zonă, întrucât toți eroii și oamenii înzestrați au plecat de mult în străinătate, unde sunt mai bine plătiți și pot duce o viață mai bună. Ajuns pe culmile disperării, cu gândul că va rămâne fără slujbă, l-a trecut un fior negru. Tocmai se gândea să vândă renii la o fermă și sania ca lemn de foc unor țărani din Gărâna, când speranța a reîncolțit în sufletul lui odată cu amintirea unui anume Dragon din Transilvania care făcea minuni prin țară. Cu ultimii cenți din credit i-a scris acestui Dragon, așteptând salvarea sa și a micuților care încă așteaptă nerăbdători sub brad.

A reușit Moș Crăciun să dea de acest Dragon din Transilvania? A reușit Dragonul să recupereze sacul de cadouri al lui Moș Crăciun?  Veți afla totul în următorul clip, marca Sabin Dorohoi, filmat cu o dronă super-șmecheră cu 6 elice. (Click pe poza)

balaurul din transylvania

 

PS: Puteți observa o turmă de căprioare, imagini demne de Animal Planet.

PPS: Niciun balaur nu a fost rănit în timpul filmărilor … pardon, salvării sacului lui Moș Crăciun

PPPS: Acest clip face parte dintr-un proiect mult mai mare, Transylvania Dragon. Dacă vă place ceea ce vedeți, intrați pe pagina oficială a proiectului: https://www.facebook.com/transylvaniadragonmovie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s