Despre blog

Acest blog este o galerie de idei, o galerie unde îmi păstrez felul de a gândi şi unde voi reveni cu mare drag atunci când simt că nu mai sunt eu insumi. Fiind un spaţiu public, acesta poate fi considerat şi un muzeu pentru cei curioşi, un muzeu din care fiecare işi poate insuşi ceea ce consideră că îi este de folos, un loc de unde, dacă este cu putinţă, fiecare se poate inspira in felul lui.

Pe lângă rolul său de arhivă pentru mine si muzeu pentru ceilalţi, am descoperit că un blog poate fi o armă deosebit de puternică, mai ales într-o societate in care toţi depind de imagine.

Cât despre drepturi şi libertăţi, ai libertatea de a lăsa comentarii, atâta timp cât libertea ta nu încalcă libertatea mea, aceea de a-mi exprima ideile în scris. Nu mă aştept să fii în asentiment cu tot ce expun pe acest blog, de aceea orice adversitate este acceptată atâta timp cât este afişată civilizat. Eu am construit acest blog din dorinţa de a trimite un mesaj. Mesajul nu este pentru toţi.

24 de gânduri despre “Despre blog

  1. Am aruncat o privire şi mi-a plăcut ce am găsit aici la tine. O să revin cu altă ocazie să citesc mai în detaliu. O seară liniştită să ai! 🙂

  2. Superb !
    Din punct de vedere TEHNIC…este năucitor (pentru mine) !
    Ideea este „îndrăzneaţă” !
    Mă mai gândesc !
    ~
    Cornelius,

    Te rog…dacă poţi…in română !

  3. HEY, Salut
    vreau sa-ti spun ca imi place blogul tau. E super.
    Am observat ca ai aceiasi tema ca mine. Te rog, sa-mi spui cum sa fac sa nu-mi mai apara chenarul acela in jurul pozelor. Am vazut ca la tine nu aparare. Multmuesc mult.:)

      1. chiar nu gasesc acest style, nu-l vad nicaieri. Poti sa-mi zici mai exact unde ii? Raman dator. Thanx:)

  4. Te salut Razvane.

    E interesant blogul tau. Continua sa iti iprimi prin publicare toate ideile care-ti vin. Felicitari pentru modul in care gandesti.

    „Viata e frumoasa cand e diversificata”

  5. Și în galerie și în muzeu se mai introduc din când în când exponate noi…sau, ca să te parafrazez, ești încă tu însuți ?…=))

Lasă un comentariu